Wie van reizen houdt, is op reizen-wereld aan het juiste adres. Via deze website houden we mensen op de hoogte over kamperen, backpacken en luxe vakantiereizen. Je kunt hier waardevolle informatie vinden over bestemmingen, hoe je zo goedkoop mogelijk kunt reizen en hoe je jouw droomreis het beste kunt inrichten. Laten we beginnen met een korte introductie.

Over reizen-wereld.nl

Anno 2017 hebben de meeste mensen in de westerse wereld de mogelijkheid om te reizen, zo ook wij. Wij zijn twee bloggers die samen meer dan 60 verschillende landen hebben gezien. Doordat we zo gepassioneerd zijn van reizen, vinden we het leuk om erover te schrijven en andere mensen met onze blog te helpen. Het plannen van een reis is tegenwoordig niet zo heel moeilijk meer, maar doordat er zoveel opties zijn is het soms lastig te kiezen waar je precies heen wilt. Gelukkig zijn wij hier om jou te helpen met het maken van keuzes betreft jouw reisplannen.

Over kamperen

In Europa heb je ontzettend veel mooie plekken waar je kunt kamperen. Zelf gaan we regelmatig kamperen, omdat we het een kleine manier van reizen vinden. Wij denken dat het goed is om even uit de wereld te stappen en je rust te nemen tijdens het kamperen. Nederlanders zijn gek op kamperen en doen dit graag met de hele familie in Frankrijk, Kroatië, Spanje en Italië. Hier vind je veel kampeerplekken, waar je met de hele familie kunt kamperen. Als je nog nooit gekampeerd hebt, is dit absoluut aan te raden. Kamperen is leuk en daarnaast heb je niet veel meer nodig dan een tent, een auto en een camping. Kamperen is een goedkope manier van reizen en daarnaast is het wat ons betreft altijd goed om terug te gaan naar de basis.

Klik hier om meer te lezen over kamperen.

Over backpacken

Steeds meer jongeren wagen de reis naar Azië of andere delen in de wereld om te gaan backpacken. Bepaalde landen zoals Thailand en Vietnam zijn helemaal ingericht voor backpackers, waardoor deze vorm van reizen enorm eenvoudig is. Backpacken is een goede manier van reizen, omdat je veel nieuwe mensen ontmoet die overal ter wereld vandaan komen. Daarnaast hoeft backpacken niet duur te zijn, omdat je de meeste mensen in goedkopere landen backpacken. In Zuidoost-Azië kun je al vanaf 20 euro per dag rondkomen.

Klik hier om meer te lezen over backpacken.

Over luxe vakantiereizen

Natuurlijk is het af en toe fijn om voor wat luxer te kiezen. Je betaalt een hogere prijs, maar kunt wel heerlijk ontspannen en hoeft voor de rest nergens aan de denken. Op onze website vertellen we meer over fijn hotels om te verblijven en kunnen we jou meer vertellen over bestemmingen die de moeite waard zijn. Zelf houden we ervan om eens in de zoveel tijd voor luxe te kiezen. Zeker wanneer we druk zijn geweest en veel gewerkt hebben. Toch hoeft een luxe reis niet duur te zijn en wij zullen jou vertellen hoe je goedkoop een luxe reis kunt plannen.

Klik hier om meer te lezen over hotelovernachtingen.