Op vakantie gaan met de camper is een bijzondere ervaring. Je reist niet alleen in de camper, maar je slaapt, kookt en eet er ook nog eens in! Een camper biedt erg veel voordelen ten opzichte van een vakantie in de tent, in een huisje of in een hotel.

Waarom op campervakantie?

Campervakanties zijn relatief erg goedkoop. Normaal gesproken zou je naast de huur van een auto, ook nog voor overnachting betalen. Bij een camper huur je zowel een auto als een huisje! Een camper is vele malen handiger dan een tent of hotel. In vergelijking met een tent is een caravan erg comfortabel. Je hebt je eigen matras en de camper zal van binnen niet snel nat worden. Bovendien kun je vaak koken in de camper en heb je een tafeltje. Ook is het erg handig dat je niet zoveel tijd kwijt bent met het opzetten en het afbreken van je tent. Met een camper ben je zo weer weg, wel zo handig als je op meerdere campings wilt stoppen. Hotels zijn vaak vele malen duurder. Ook moet je een hotel vaak van te voren reserveren en kun je er niet koken. Dat zorgt voor veel meer extra planwerk en extra kosten.

Camper huren

Je moet niet zomaar een camper huren bij het eerste bedrijf dat je tegenkomt. Het is belangrijk om een camper te vinden die aan je wensen voldoet. Wil je een luxe camper of juist een camper voor zo min mogelijk geld? Of heb je een grote camper nodig met meer bedden, omdat je met een grotere groep op vakantie bent? Het beste bedrijf om campers bij te huren, is Ottenhome Heeg .