Als je op reis gaat, moet je af en toe stoppen om te overnachten. Om tijd te besparen is het verstandig om langs de snelweg te overnachten, zo kun je zo snel mogelijk weer op pad.

Van Der Valk hotel langs de snelweg

Wist je dat er niet alleen Van Der Valk hotels in Nederland zijn? Ook in BelgiÎ, Duitsland en Frankrijk kun je langs de snelweg slapen in een Van Der Valk hotel. Hoewel het aantal Van Der Valk hotels in Frankrijk nog erg beperkt is, zijn ze er wel in bepaalde gebieden. Van Der Valk staat bekend om zijn prima kwaliteit voor lage prijzen. De restaurants van de hotelketen zijn ook erg populair, omdat het eten erg lekker is terwijl je niet veel betaald en bovendien naast de snelweg zit. Erg handig voor onderweg!

Formule 1 hotel

Formule 1 hotels zijn voor de mensen die echt zo min mogelijk geld willen uitgeven. In deze hotelketen betaal je niet per persoon, maar per kamer. In totaal heeft deze keten wel 230 vestigingen, waar je voor extreem weinig geld kunt overnachten. Prijzen zijn vaak zo rond de 30 euro per nacht per kamer. Dat betekend vaak nog geen 10 euro per nacht per persoon! De kamers zijn vaak klein en goedkoop, maar nog steeds kan het hotel gezellig zijn. Zo zijn er vaak mooie lobbyís waar je kunt uitrusten van je drukke reis. Ontbijten en avondeten kan in deze hotels ook.